divendres, 20 de maig del 2011

ACLARACIÓ SOBRE DECLARACIONS FETES ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ PER DIFERENTS REPRESENTANTS DEL CONSELL.


Ahir dematí la Sra. Francina Armengol va esser convidada al programa "Bon dia Balears" i va afirmar que en referència al projecte de VIA CONNECTORA, ja s'havia arribat a acords puntuals amb el veïnats de Sa Indioteria. Els membres de la Plataforma Via Connectora Així No! que són afectats de la zona de Sa Indioteria desconeixen aquests acords i per tant desconfien de tal afirmació. Recordam que el passat dimecres 11 de Maig des del Consell també s'afirmava un acord amb la Plataforma d'entitats de Sa Indioteria, aquesta plataforma va emetre comunicat desmentint aquest acord el mateix vespre.

Per altra banda avui a la pàgina 8 del Diario El Mundo Baleares, s'ha publicat una entrevista feta al Sr. Antich, se li ha dirigit la següent pregunta:

-Zapatero grita que el PP no recibe y no escucha. ¿Pero ha escuchado y recibido el PSIB a los afectados por la Vía Conectora, o a los vecinos de Blanquerna?
La resposta del Sr. Antich:

-Creo que la presidenta del Consell ya ha llegado a un acuerdo con casi todas las asociaciones de vecinos y se han arreglado algunos temas. Con la Playa de Palma hemos hecho lo mismo.

Aclarim al Senyor Antich i als lectors d'aquest article que la presidenta del Consell només ha arribat a acords amb una associacio de veïnats, d'esser així aquestes l'haurien donat a conèixer als seus associats tal i com va fer l'AAVV Son Sardina, d'altre manera seria molt inhumà que havent-se arribat a acords els afectats no hi estiguessin assebentats, tenint en compte que molts en perdran les cases.

La PLATAFORMA VIA CONNECTORA AIXI NO! recorda que tot i que es vagin filtrant informacions sobre la modificació del projecte la veritat és que quan els afectats van a interessar-se per aquestes suposades modificacions al Consell els diuen que allà no en saben res. Basta consultar la pàgina oficial del Consell, Xarxa Viària, Via Connectora per comprovar que el projecte, per molt que alguns s'entestin en afirmar que s'ha modificat, apareix publicat tal i com el va presentar la presidenta del Consell de Mallorca dia 25.01.11.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada