divendres, 30 de desembre del 2011

RESUM REUNIO MANTINGUDA ENTRE REPRESENTANTS I CONSELLER.

Palma, 29 de desembre, 2011

Avui dematí alguns representants de la plataforma ens hem reunit amb el conseller d’Urbanisme i Territori, Sr. Mauricio Rovira amb l’objectiu d’obtenir de primera mà informació de quines són les intencions del consell front al projecte que tant ens interessa, posat que en les darreres setmanes s’han publicat algunes notícies que en fan referència.
De la citada reunió es pot destacar:
1. El conseller ens informa que de cara als propers anys es duran endavant els quatre primers trams de la VIA CONNECTORA amb no gaire canvis respecte al projecte que tots coneixem, l’impulsat pel govern del pacte a la legislatura passada, és a dir, de moment s’aturan a Alcampo, les obres començaran durant el primer trimestre del 2.012 i es calcula duraran tres anys.
2. Sembla que no están d’acord amb el projecte anterior a partir d’aquest tram i especialment a partir de la rodona de Soller endavant, tècnicament el troben ineficaç.
3. Tot i això tenen interès en dur endavant el tram 5, Indioteria/Poligon Son Castelló pels problemes de trànsit que de fer-se aquest solucionaria. En aquest tram, ens diu, s’estudia com fer-ho, traçat…, sense definir cap detall, es compromet a tornar a rebre-nos una vegada tinguin més clar com ho faran i per on passara, a aquest tram les obres no començarien, probablement, durant aquesta legislatura.
4. -Pel que fa a la resta de via, es a dir, camí del Reis, Secar de la Real… diu que no ho duran a terme tot i que es evident que la via no pot acabar a la rodona de Soller.
5. -El conseller es mostra disposat a arribar al màxim de consens amb l’ajuntament de Palma i amb els afectats quan arribi el moment de fer-ho.
El conseller es va mostrar comunicatiu i comprensiu, vàrem intentar per tot els mitjans que ens digues a on acabaria la via, fent referencia a la seva incompetencia, perque entenem que davant una obra d’aquestes característiques han de saber inexcusablement per on continuarà, però ens segueix insistint que per ell de moment la VIA CONNECTORA comença al TRAM 1 i acaba al TRAM 4.
En tenir més informació la compartirem amb tots vosaltres.
Bon dia i Bon Any.

1 comentari:

  1. Què fan comptes fer respecte la plataforma respecte als 4 trams que volen fer???

    ResponElimina