dimarts, 19 de juliol del 2011

El 2012 començarà a construir-se el segon cinturó


ACTUAR AMB SENY, AIXÒ ÉS EL DESITJABLE, SENSE PRESSES I AMB ELS ESTUDIS QUE JUSTIFIQUIN EL PROJECTE.




La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, i el batle de Palma, Mateu Isern, s'han reunit i han confirmat la 'prioritat del projecte'

PUBLICAT A D BALEARS DIGITAL.

La construcció del segon cinturó de Palma és "una prioritat" per al Consell de Mallorca a fi de millorar els accessos a Palma, per la qual cosa les obres començaran entre el "primer i segon trimestre de 2012". Així ho han confirmat aquest matí la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, i el batle de Palma, Mateu Isern, que s'ha reunit avui a la seu de l'organisme insular en un primer encontre per treballar de manera "coordinada", i en la qual s'ha pres la "la decisió política de posar el tema en marxa".

"És una prioritat per al Consell començar com més aviat millor aquella primera fase d'obres per millorar els accessos a la ciutat", ha dit Salom, que ha confirmat que "com abans" tinguin els informes tècnics i s'hagi negociat amb les parts implicades, es començarà a treballar. "Aquest projecte és absolutament irrenunciable, s'ha de fer i ho farem", ha assenyalat Isern, que ha explicat que tindran en conte que l'impacte mig ambiental sigui el menor possible.

El batle de Palma ha explicat que el segon cinturó consta de dues fases. La primera correspondrà a una "actuació senzilla" en el tram que va des del Coll d'en Rabassa al centre comercial d'Alcampo, que es convertirà en "un simple desdoblament" de la carretera que creua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada